U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Puppies 

De puppies groeien bij ons op in huis, wij zijn van mening dat ze dan optimaal socialiseren, omdat ze dan van kleins af aan alles meemaken, zoals mensen, kinderen, dieren, geluiden enz. Na de eerste weken kunnen de puppies bij ons ook heerlijk buiten in de tuin spelen en ravotten.

De puppies worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden wij hebben nauw contact met onze dierenarts. Alle puppies krijgen hun eerste inenting, ze worden ontwormd en gechipt. Omdat wij het allerbeste voor onze pups willen, zullen wij ze niet op vroege leeftijd steriliseren.  Wij maken met de pupkopers een afspraak om dit op latere leeftijd te doen, wanneer de hond er aan toe is.

Wij houden de nieuwe baasjes voortdurend op de hoogte van de zwangerschap en als de pups geboren zijn. Als de pups vier weken zijn gaan wij de pup kopers uitnodigen om op kraamvisite te komen om de pups te bewonderen. Met zeven weken zullen wij in overleg met de pup kopers een pupje toewijzen die goed bij hun past. Als de pups gehaald worden krijgen de nieuwe baasjes allemaal een leuk puppy pakket mee, het verkoopcontract en het paspoort van de dierenarts.

Wij zullen de nieuwe baasjes zo goed mogelijk begeleiden en staan altijd open voor vragen en advies op het moment dat de pups bij de nieuwe eigenaren zijn. Een puppie in huis is geen speelgoed beestje en zal de nodige begeleiding/opvoeding nodig hebben, en vooral ook geduld en energie van de baasjes!