U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Over Ons 

 

Wij zijn Gert en Hetty en wonen in Sassenheim. Vanwege allergie van Gert hebben wij onze 2 Golden Retrievers, Lucky en Borus, moeten herplaatsen. Wij zijn gek op dieren en als je dan vanwege gezondheidsredenen geen dieren meer in huis kan hebben is dat best schrikken.

 Met het herplaatsen zijn we daarom ook niet over 1 nacht ijs gegaan, bij elkaar heeft het een jaar geduurd voordat wij vonden dat de nieuwe baasjes goed genoeg waren, Gert had daar graag een extra pufje voor over, als ze maar goede lieve baasjes zouden krijgen. Beiden zijn heel goed terechtgekomen.

Omdat het nieuwe baasje van Lucky ons wees op de Australian Labradoodle zijn we gelijk gaan zoeken en informeren naar dit ras. Een hond die een allergie vriendelijke vacht heeft en ook nog eens zeer geschikt is als therapie hond, dat zou de uitkomst zijn. We hebben bij een fokker getest of Gert een reactie van allergie zou krijgen en dit was niet het geval, dus zo zijn wij aan Sjors gekomen., een jaar later kwam ook Zusje erbij. 

Omdat de Australian Labradoodle een allergie vriendelijke vacht heeft en het ook een ontzettend leuk ras is, ze zijn lief, slim en hebben een goed karakter, fokken wij dit ras op kleine schaal. In het verleden hebben wij met Lucky 2 nestjes gefokt omdat wij dat zo leuk vonden, dus de beslissing om dat weer te doen met de Australian Labradoodle was snel gemaakt.  In 2013 is Pita erbij gekomen als fokteefje. In 2015 is Sientje erbij gekomen.

Wij hopen op deze manier andere mensen te helpen met een allergie die toch een hond willen, maar ook zeker omdat het een geweldig leuke gezinshond is.

Hetty